ae kad me vec zajebavati sa tom generalkom,koliko ona otprilike kosta krznenih zivotinjica?
znm da je uber kul cifra,al eto cisto da se odma mogu sokirati a ne kada ga odvezem na servis
fatality javvv se,ajde ti se razumijes u te 2t bestije pa daj reci koju pametnu
čujem da ti se ovo isplati kupit
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/cagiva-mito-125-cm3-oglas-3039380 bolje to nego nekog mrtvog rsa za 1200e...
nego da se osvrnem na alfin komentar da je jeftinije uzdržavat neki "pošten 4T" motor , to nije istina... ako misliš na sportivu koja je osjetno jača i logičan nasljednik takvog motora ( znači ipak neki prijelaz na jači motor a ne 250tka koja ide isto a vjerojatno i lošije od 125ice ) dolazimo do najjeftinije r6ice. Registracija za taj motor je tri puta skuplja nego za 125icu , to je znači u startu cca 2000kn više godišnje, onda gume koje su skuplje i češće se mijenjaju zbog razloga koje nemoram posebno naglašavat a ti ih i sam znaš jer imaš z750 i jasno ti je da se dobre gume brzo poderu. Da neidem na cijenu disk pločica i lanaca lančanika koji se također češće mijenjaju , onda svake godine a možda i više puta u sezoni ovisno o kilometraži mjenjati ulje i filter ulja itd. O potrošnji neću pričat razlike jer troše tu negdje , možda čak i r6 više ako se daje više gasa. Znači godišnje te servis izađe sa regom, osiguranjem , gumama (ako se radi bar prosječni broj kilometara ) nekim servisima i zamjene potrošnih dijelova u najboljem slučaju 1000 eura možda i više. A 125ica je rega manje od 1000kn s osiguranjem, gume mjenjaš duplo rjeđe nego na jačim motorima isto ko i ostale potrošne dijelove, ajde mjenjaš klip svakih 8000km,a to je 700kn. Znači uzet ću cca prosječno 3500kn godišnji trošak ( a i to sam puno rekao, no nikad se nezna pa nek bude )... znači nisi u pravu, jer za veći motor samo registracija dođe ko ukupni godišnji trošak za 125icu
Uzet ćemo u obzir da si sve sam financiraš , kao na primjer ja svoj motor i ti svoj, a ne kao šta dobrom dijelu ljudi starci daju za sve i svašta. Ja kad sam kupovao mita, imao sam novce za kupit r6, ali nisam baš zbog većeg troška, iako je tu bio i faktor da ja nisam htio odma tako jak motor i drago mi je da ga nisam uzeo ,veći trošak je isto velika stavka