I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
a ja vam svima govorim znam ja kako je..bit ce jos slika nema problema..nije to skuter za do ducana ici ili tako nesto..
javi kada pukne amortizer,zanima me koliko ce izdrzati toliko nakosen [/quotnece puknut a i ako pukne javim..
volan je upao stvarno prejebeno,a ova distanca je meni osobno predobra za vidit ali amortizer pod tim kutem ne služi svrsi ili napravi distancer za amortizer na bloku ali da pomakne nosač amortizera u smjeru prednjeg kotača kako bi smanjio kut ako me razumiješ,ili si složi preko poluge između nogu amortizer,vrlo jednostavno za napravit i podešavat čvrstoću amortizera i visinu repa ali koliko je sigurno po pitanju čvrstoće neznam,ali trebalo bi biti čvrsto onoliko koliko kvalitetno napraviš. ugl. iz HT-a na rami ide između nogu do poluge koja ide do ispod motora i tamo se spaja sa još jednom polugom koja ide do nosača centralnog amortizera.
neznam nisam gledo sifru..uglavnom danas je sve slozeno osim vodene,gore je dizna 88,serijski usis sa malossi lamelicama..(izvaden je polinijev jer je to smece zbog kojeg motor neide s mjesta)trebat ce jos malo prijenos ustelat jer start nije bajan ali motor ide savrseno..sve u svemu oke
polini big valv usis ne postoji za mina makinje.., to je polini reed valve imao sam taj usis odlicno je radio 22 karb, e13., mozda ti kao sto je overload rekao nepasu lamelice ili su potrošene