I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
360kn piaggio dučan u puli
Pa i nije puno ako rascunas da je za Wrc Speedfight naljepnice komplet oko 1 000 kn!!!
Neznam zakaj uopče stavljaš te naljepnice jel meni je prelijep tvoj sp bez njih,a i skupe su još uz to.Ja sam očito jedan od rijetkih kaj čim dopelja skuter doma,bio nov ili rabljeni,odma uzima fen,wd i krpu u ruke i ide skidat naljepnice.
evo došle napokon naljepnice. fali još par naljepnica(gumirane runner,180 i crte)pa ako netko zna di ima za uzeti kod nas ili ako neko naručuje sa easyparts bi mu jako zahvalan...još sutra moram bubrege poljepit pa bacim koju fotku
Svaka cast Pajo, ali ja nebi nikad dao toliko novaca za nalje... prije bi uzeo nesto drugo za SP, ali nemam nista protiv, ovak ce biti jos lijepsi!
ma nije to puno za naljepnice mogla je cifra biti i dupla.dobro sam prošao šta se tiče ostalih stvari neznam šta ciljaš neki tuning i to?od toga sam odustao.jer ako krenem onda ne stajem
Uzet cu Polini variomat kad budem imao novaca i to je to, ne zelim ic dalje... serijala zakon!
zar ima neki sp da loše izgleda sa seriskim naljepnicama???
Odlicno izgleda, super sto si vratio serijski far, jesi prodao onaj crni?
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak