Evo kako stoje stvari s kvacilom...
Definitivno motor nikada nije otvaran. Sve cetiri opruge su u dobrom stanju. Uopste nisam primetio nikakvo ozbiljnije ostecenje na celom sklopu. Na korpi postoje tragovi, na zlebovima u koje se zupce lamele, malo agresivnijeg da ne kazem grubljeg postupanja sa kvacilom. Bice da je prethodni vlasnik uzivao u propinjanju na zadnji tocak...
Bilo kako bilo te deformacije odn. neravnine su sprecavale da se lamele nesmetano pomeraju i u korpi. Tako da su i kada ne treba ostajale zaglavljene u korpi. Pre ponovnog sastavljanja kvacila moracu sa finom turpijom te neravnine da zagladim. Zatim primetio sam da su lamele prilicno istrosene. Tako da su oni kanali na frikcionim oblogama lamela (ferodama) prilicno plitki. Da stvar bude gora napunili su se nekim talogom (verovatno od trosenja) tako da tu vise ulje nije moglo da zalazi. To je takodje uticalo da lamele ostaju suve i slepljene. I na kraju, ja sam napravio gresku koriscenjem neadekvatnog ulja. Naime, sipao sam Hipol 80 menjacko ulje. Sto je naravno greska.
Ovo ulje je mnogo gusce nego sto fabrika propisuje (10W30). Tako da je i to jedan od razloga zbog kojih su lamele ostajale slepljene...