Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koliko speedfight2 ima blokada?? ja sam skinuo sa auspuha i variomata ali mi po ravnici tesko navuce 80,samo nizbrdo
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
eo isto od frenda sf, gas i onda jedno 2 kilometra dok navuce 80i to ono dam gas i onda 2 sec i onda tek onda krene
a kak izgleda ta lulica u airboxu ??ak moze slika
Citat: dino_sk - 06 Studeni, 2007, 14:29:35a kak izgleda ta lulica u airboxu ??ak moze slika ha,ha,ha ti s tom lulicom, ko prst u oku...ganjas je vec mesecima...a ne znam ni ja tacno koja je, imam jednu deblju i tanku lulicu sto ide iz airboxa pa mislim da je to ta mala... he,he lulica!!! daj nek neko stavi lulicu tu da vidimo... speed?
kod nas na sf2 je lulica u onom preduzetku airboxa....izradjena je od bijele plastike s nekom crnom gumom ....na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak i na nastavak na koji su se spajali stavi cep od piva plasticni (zato sto je crn).a na cepu izbusite par rupa ...ja sam s borerom 65 izbusim 2-3 rupe i ima taman dovod zraka......
Citat:kod nas na sf2 je lulica u onom preduzetku airboxa....izradjena je od bijele plastike s nekom crnom gumom ....na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak i na nastavak na koji su se spajali stavi cep od piva plasticni (zato sto je crn).a na cepu izbusite par rupa ...ja sam s borerom 65 izbusim 2-3 rupe i ima taman dovod zraka......nista ja tu ne kontam...
Citat: pitaNS - 06 Studeni, 2007, 20:08:33Citat:kod nas na sf2 je lulica u onom preduzetku airboxa....izradjena je od bijele plastike s nekom crnom gumom ....na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak i na nastavak na koji su se spajali stavi cep od piva plasticni (zato sto je crn).a na cepu izbusite par rupa ...ja sam s borerom 65 izbusim 2-3 rupe i ima taman dovod zraka......nista ja tu ne kontam... *****u sta sam ja tu nabaljezgario ...ma uglavnom....onaj produzetak na airboxu ima lulicu koju je potrebno sma iscupat.ili jendostavno staviti neki cep na onaj produzetak na airboxu..postat cu slike