Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
daaaaaa. Uvjek bi bila kazaljka na rezervi a možda ni to. A skidat mi se neda baš jel dosta je zajebancije sa tim torrentima bit commetom ili azureusom i onda nakon šta se zajebavaš 3 sataskida ti brzinom od 12kb po sek božeeee. Moj frend si je sve namjestio i skida ko lud brzina mu ide full. skino ej več sve šta se može skinut. Onda ja samo dođem kod njega i sve to pokupim
Da jedva čekam da dođe taj call of duty 4. Mislim nisam ni igro ni 3. ali zanima me kako če to izgledat . Oće to bit DX10 i dal zna ko kolka če bit minimalna konfiguracija ?
GTA 4 ce ti biti preee bolesna igirca...ugavnom se radi sa likovima iz balkana ( bosna srbija kosovo hrvatska i td..)ako ne vjerujete odite na stranicu od gta4 i procitajte sami....uglavnom neki bratic on nekog ivana ili tak nekog zivi u americi i kaze njemu kak je zivot u americi super da ima para zena cuge autiju..i on jadan dodje u ameriku a ono zajeb...taj bratic je duzan neko ozbiljne pare pa ti sad sa njim ides po gradu i stemas i kamataris...american dream... neznam kak se tocno zove stranica ali utipkajte u google i nekaj bude naso 100%...viva la balkan.... a grafika da ne pricam preeeeeeeee bolesno moj to komp nebu mogel pokrenuti...moral budem mu diznu siriti i novi filter staviti da to pokrene..
ja uzo novi komp sa grafuljom 8800gts dx10 LOLuzo sam i 10 igrica PES6, COD2, NFScarbon, WTCC, stalker, nba07, test prime unlimited, AA, silent hunter 4, NHL07, stalker.sta još valja? jedva cekam gta4.kad izlazi?
vidim da nema niti jedna tema pa da stavim jednu..koje igre igrate i koje biste preporučili?ja recimo volim sportske i "point & click", stoga bi mogao preporučiti PES 6, FM2007,CSI...inače igram samo tih nekoliko igara....koliko mi vrijeme dopušta..
Za ove današnje prave simulacije vožnje moraš obavezno imati volan i pedale jer je jeko teško i gotovo nemoguće kontrolirati auto na cesti... što dokazuje da je dobra simulacija
Citat: Punisher - 21 Svibanj, 2007, 09:26:44Za ove današnje prave simulacije vožnje moraš obavezno imati volan i pedale jer je jeko teško i gotovo nemoguće kontrolirati auto na cesti... što dokazuje da je dobra simulacija A što mi to prije nisi reako, ja sam već mislio da mi je talent ispario...