Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: KristijanVujevicc - 23 Studeni, 2013, 22:08:44Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo josKažem ti,složi si piaggio mašinu gore
Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo jos
nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
Pa to ti je isto Za 35€ možeš nać mašinu s radilicom,paljenjem i nosačima
svaka cast na trudu, prednji kraj mu je super, al ova masina sto viri iza... cirkus brate trebao si masinu malo naprijed jos dat ovako izgleda ko da vozis drag trke
trebo si ga ovak ko hondu ruckus slozit http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2010/179/0/9/HONDA_RUCKUS_ZOOMER_OO21_by_HypnotiKDSIgns.jpgkako kazes nizak ko za drag i siroka šlapa iza
Lijepo si sredio skuter,sto se tice stavljanja masine od pia moze al da se prerade nosaci,poslacu ti pm kako je stavljena masina od pia na 4t sprinta da ne kopiram forum....
Motor ti je vrh...veoma zanimljiv projekt samo jako zemljace