i meni je runner iso po satu 103-105 kad dam skuter nekome ko ima 60 kila ...i kad se sagne iza vizira ...tadi ide toliko....cim sjede neko ko ima 80-90 ...ide skuter max 95,ovo 105 po satu ti je nekih 90 km/h realne mozda...znam kad sam mjerio sa gps.........a sto se tice razlike kad stavis kit ...neznam za druge ali eto kod mene obicni base kit ...i razlika mi je velika ,naspram serijale..jednostavno motor bolje starta,,ubrzava,valjda jer nisam nikad vozio skut koji ima kit pa zato...vozio sam jace motore ...suzukija vozam svaki dan skoro ali opet mi skut ide ok kad sjedem poslije nije ko prije ...koda se vuce.....sto se tice krajnje neznam jos ...jer nisam ga vozio vise od 50%-60% gasa dok se ne razradi.....a sto se tice suzukija ide u prodaju....mogu lijepe pare uzet za njega sad kad je krenula sezona....a i dogodine planiram cbr 1000 Repsol sebi nabavit tako da nema potrebe da ga imam vise....a i ne zelim sikirat buraza i mamu kuci...buraza vise manje..ali mati ne zaspi dok ja kuci ne dodjem..ja dodjem u 3ujutru sa suzukijem ona budna ...jednostavno zena nemoze zaspat kad sam napolju sa motorom....sa skuterom je druga prica...valjda se do godine malo promjeni ..hehe...