Evo novosti.
Stavio je alfa maloprije deltu i wingbell.
Setup:
- crveni federi
- utezi u najtežem položaju (oni koji dolaze s deltom po defaultu)
- serijski centralni (prvobitno je trebao ljubičasti, ali pošto nemam torsion controler, alfa je zaključio da je bolje da ostane serijski)
- zamjena kevlar remena (iako prvi sa 5k km je bio u super stanju, preventivno je zamjenjen pošto sam već kupio novi...)
Što se tiče doživljaja ja sam zadovoljan. Skuter sad ljepše ubrzava pri laganim i srednjim dodavanjima gasa, a osim toga je sve skupa nekako "mekše". Čini mi se da je prije nekako trpio kuplung.
Što se tiče okretaja oni su divljali jer je sve skupa valjda trebalo sjest na svoje mjesto. Još dok sam bio kod alfine kuće je skuter dolazio do 11k i sitno preko. Nakon 2km su okretaji na full gasu bili 9800 (s time da je prvo kazaljka došla na 10200 i čim je došla do tolko odma je pala na 9800 i tu se zadržala). Kasnije kad sam već bio skoro doma (nakon 6/7km) su max okretaji bili 10200. Kazaljka je tu došla i ostala dok god je bio full gas.
Ako ovako ostane znači da je kako mi je i alfa rekao da će bit, a to je da će mi vjerojatno okretaji past, pa bi možda bolje bile 6.1g rolice. Da podsjetim, prije su max okretaji bili 10600.
Što se tiče karba odlučio sam zadržat crni koji imam cijelo vrijeme, a BS će u prodaju.
Airbox također nismo dirali. Iako mi se čini da je airbox dovoljno dobro poštelan, svejedno me zanima jel bi možda prerada istoga utjecala na one probleme koje imam sa vožnjom bez gasa.