Dakle ovako, danas sam stavio novi Bando remen, novu centralnu oprugu bijelu Malossi, očistio kvačilo, nove klizače i rolice od 8g.
I đubre i dalje (ne)ide kao i prije.

Hladan lijepo povuče i ide do 65-70 km/h, nakon par minuta vožnje postane trom, sporo ubrzava i ide 50 km/h.
Generalno se lijepo ponaša i pouzdan je, pali na zub, drži ler ,ne gasi se i hladan ide super, kompresija je dobra, puno toga sam promijenio, samo ga nešto muči kad se ugrije.
Nemam puno iskustva, ali postoji li mogućnost da je do dizne? Možda hladan ide dobro jer dobiva više goriva, a kad se za 2-3 minute čok zatvori, možda mu je premalo goriva? Jer po zvuku čini mi se da se uopće ne razvrti i ne ode u visoke okretaje. Karburator je originalan Gurtner i dizna 50.
Još sam jednu stvar primijetio kod vožnje noću - svjetla (kratko svjetlo i svjetla na satu) pulsiraju, ritmično svaku sekundu malo oslabe pa se vrate, je li to neki problem sa strujom i može li biti povezan s ubrzanjem i brzinom? Kaže Chatgpt da je problem s CDI/bobinom, ali sam skeptičan jer sam se više puta uvjerio da chat ponekad priča gluposti. Ili mi je možda začepljen auspuh, kako to testirati?