Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Strani dostavljači i viseća noga  (Posjeta: 338 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
Strani dostavljači i viseća noga
« : 24 Listopad, 2025, 20:21:56 »
Gledam ove novopridošle skuteraše i mahom se voze da im jedna noga visi. Valjda je to u Filipinima, Indiji il tko zna gdje isfurao neki njihov mega-baja da je to cool ili ima neki drugi razlog?
Također svi furaju retrače na špic okrenute nebu. Tak definitivno imaju slabii pregled. Moglo bi imat zeru smisla kaj imaju uska ramena i kratke ruke pa kutno gledano imaju veći prikaz u retračima od nas "dugorukih". Ili da tak manje zapinju za aute al im taj argument pada u vodu zato kaj se ne guraju među aute baš.
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Strani dostavljači i viseća noga
« Odgovori #1 : 06 Studeni, 2025, 05:01:11 »
pa daj ih pogle, podnica im je predaleko, pa samo vise noge xD Jbt kad sidje sa skutera, brada mu na gripovima..

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Strani dostavljači i viseća noga
« Odgovori #2 : 06 Studeni, 2025, 09:39:49 »
Pa ako malo detaljnije gledas vidis da vecina njih nikada nije prosla formalnu edukaciju za pristupanje prometu. Jer rade vratolomije i gluposti koje ne rade izuceni vozaci.
To sta im noge bauljaju dolje je vise do toga sta su nauceni vozit po blatu i losim cestama, to radis i s kroserom pa dok ti odnese zadnji kraj da s nogom udaris u pod da ne odletis na bok.
Ali dok razmislis koliko ih ima neke izmisljene vozacke koje nisu EU vozacke i ubiti voze polu ilegalno.