Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: gasi se u vožnji  (Posjeta: 290 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomako

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
gasi se u vožnji
« : 19 Kolovoz, 2025, 20:24:34 »
dobar dan, radi se o skuteru liberty 50 4t, 2014g. U vožnji pri brzini 45-50 km iznenada se ugasi. Upalim ponovo i sve normalno do iste brzine, i tada isto. Promjenio sam 2 cdi/bobine bez promjene. Pretpostavljam da je to elektronska blokada koja reagira na brzinu , tj broj okretaja. Molim za pomoć gdje da ju tražim, ili je to nešto sasvim drugo, možda netko može pomoći. Pozdrav

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: gasi se u vožnji
« Odgovori #1 : 20 Kolovoz, 2025, 10:19:13 »
imas defekt u dovodu goriva 98%

Offline tomako

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #2 : 21 Kolovoz, 2025, 19:21:36 »
hvala na ideji ali nije to. Vakuum ventil radi ispravno, crijeva nova, stavio novi filter, karburator čist. Otišao na probu,  isto, gasi se. Meni je ovo prvi skuter piaggio, imam ga tek dvadesetak dana, pa nemam iskustva sa njime. Inače znam dosta o skuterima, imao sam kineze i korejce zadnjih 20 godina, ali ovo je novo za mene i po dijelovima i konfiguraciji pa primam savjete da riješim problem.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #3 : 22 Kolovoz, 2025, 08:36:10 »
Onda trazi i kopaj, dali mozda brava zeza pa ga gasi od vibracija, ili neki spoj nevalja.
Kopaj kopaj

Offline tomako

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #4 : 22 Kolovoz, 2025, 09:29:33 »
To i radim, ali sam mislio da je netko imao slično iskustvo pa da si olakšam. Hvala na javljanju