Ovo su neki od planova za ovu zimu.
Napokon sam se bacio u traženje brtvi za ovu CNC glavu, i mislim da sam ih našao.
CNC glavu i poklopac je napravio neki talijan "Cocco" i bilo je u planu da ide odmah gore, ali sam odustao zbog toga što nisam mogao naći odgovarajuće brtve, pa sam uzeo Malossi glavu i tako složio. Ova glava navodno daje 3 ks više, i na slikama je sa dvije različite brtve. Ova zelena je od 125cc glave, a ova veća je OEM brtva za 180cc. Ne paše nijedna, crna prevelika a zelena pretanka, tako da sam našao informaciju da bi pasale od Malossi glave (tele, nisam uopće probao prije slaganja🤦🏻♂️) ili čak od Toronde.
E tu nisam siguran dal bi morao ići sa većom diznom ili čak karbom, u šteku je Polini 26, ali onda neće pasati spoj na Airbox, a nisam za velike kemije.
Što se tiče izgleda, sve 5, ali mi nisu sjele naljepnice. Kad sam ih radio, imao je samo tanki krom materijal, a deblji koji sam uzimao prije sam morao čekati par mj. tako da će vjerojatno one ići dolje. Ako ne daj Bože bude ozljeda prilikom skidanja, šmirgl u ruke i ponovo farbanje😁
Rješenje za puštanje na zadnjoj felgi još nisam našao, jer ovdje u blizini nema nitko pouzdan za pjeskarenje i plastificiranje, a da šaljem nekome, pa se navlačim, neda mi se. Pada mi na pamet još osvježiti prijenos sa novim remenom, valjčićima i klizačima, samo je pitanje koliko je potrebno nakon 4000km.
To je to uglavnom, slobodno napišite mišljenja, pozdrav.