I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Koliko te ekscentricna brusilica izasla ?
Citat: Pulss - 14 Kolovoz, 2020, 15:26:30Koliko te ekscentricna brusilica izasla ?320 kn sa 1 baterijom i punjačem u kompletu
Citat: challenbeen - 14 Kolovoz, 2020, 22:04:21Citat: Pulss - 14 Kolovoz, 2020, 15:26:30Koliko te ekscentricna brusilica izasla ?320 kn sa 1 baterijom i punjačem u kompletuTo moram kupiti barem radi punjača i baterije
Prosa cili jebeni split i nema nigdi kruna u lidlu. Opet cu morat cekat na njuskalu da neko stavi 3x skuplje
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Citat: Pulss - 16 Kolovoz, 2020, 22:55:10Prosa cili jebeni split i nema nigdi kruna u lidlu. Opet cu morat cekat na njuskalu da neko stavi 3x skuplje U Biogradskom ima svakakvog starog alata jer se tamo skoro i ne kupuje...Ja u petak (prije 3 dana) vidio u Lidla u Sućurcu i crvene i sive krune...
Citat: Pulss - 16 Kolovoz, 2020, 22:55:10Prosa cili jebeni split i nema nigdi kruna u lidlu. Opet cu morat cekat na njuskalu da neko stavi 3x skuplje Ja u petak (prije 3 dana) vidio u Lidla u Sućurcu i crvene i sive krune...
Mogu se ja danas zaletit, usput mi je, pa ti mogu kupit set, ako ih još bude... Iako teško, već je 10 dana prošlo. Koje ti tribaju, ove crvene ili sive krune za keramiku?
Ja ubo 10" francuza 0-32mm od Uniora jer kod mene ne prolazi nikakva zamorčad od alata
Ovisi koji alat,dobar je Unior i danas ali ne sve,mada priznajem da mi je Proxxon generalno draži,imam i njega,a BGS je generički kinez ko i Lincos i hrpa sličnih ali sa 3x većom cijenom tak da po meni ne vrijedi